05.16.2022 16:25

Ultimul an de Rabla

Anul 2014 trebuie sa fie ultimul al Programului Rabla si sa înceapa în luna februarie.

Programul ‘Rabla’ din acest an trebuie sa fie ultimul, iar pentru a avea un efect pozitiv trebuie sa înceapa în februarie, a declarat, marti, pentru AGERPRES, presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din România (APIA), Ernest Virgil Popovici.

Toti membrii APIA au fost de acord ca Programul ‘Rabla’ a avut rezultate pozitive, dar, dupa cum ati vazut, în fiecare an a fost din ce în ce mai putin util. Drept pentru care, toti membrii APIA, fara exceptie, au fost de acord sa solicite ministerului de resort demararea ultimul program ‘Rabla’ în 2014. Peste doua saptamâni, vom avea o întâlnire cu oficialii de la Ministerul Mediului. Noi am cerut ca programul sa înceapa din februarie. Nu este din scurt, pentru ca acesta este pregatit înca de anul trecut. Pe de alta parte, daca porneste si anul acesta în iunie, ca în 2013, va avea un efect dezastruos„, a afirmat Popovici.

Întrebat care va fi alternativa în 2015 la programul guvernamental privind înnoirea parcului auto national, seful APIA a mentionat ca exista discutii în acest sens, însa este nevoie si de o deblocare a creditarii.

Virgil-Popovici

citeste articolul integral pe Agerpres 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto