08.13.2020 20:38

Turul Frantei: 200 de Škoda

200 de Škoda pentru Turul Frantei la ciclism in 2005

200 de Škoda pentru Turul Frantei la ciclism in 2005
 
Pentru al doilea an consecutiv, producatorul de automobile Škoda va fi partener oficial al celei mai prestigioase curse cicliste din lume, Turul Frantei.
Un parc auto ce va cuprinde 200 de masini Škoda va forma caravana oficiala, ele fiind folosite de organizatori de-a lungul întrecerii care va cuprinde 21 de etape si va acoperi 3.607 kilometri.
De asemenea, Škoda este sponsor al Tricoului Alb, maieu distinctiv al liderului în clasamentul celor mai buni rutieri cu vârsta de maximum 25 de ani.
În plus, Clubul Tour de France va avea Škoda printre membrii sai.

Noutatea editiei 2005 este ca Škoda a devenit sponsor a opt echipe profesioniste ce se numara printre participantele la competitie, fiecare grupare primind opt automobile produse la Mladá Boleslav.
Printre echipele pentru care Škoda este partener se numara Crédit Agricole (Franta), Lampre-Caffita (Italia), Rabobank (Olanda) si Phonak (Elvetia).
De asemenea, Škoda a semnat un contract cu societatea MAVIC care ofera asistenta tehnica tuturor celor care sunt în dificultate ca urmare a unei coliziuni în pluton.
Confom declaratiei lui Jaroslav Cerný, atasat de presa al Škoda Auto, masinile Škoda vor avea o mare expunere mediatica în orice punct al Turului Frantei. “Editia de anul trecut a fost cea inaugurala din punctul nostru de vedere, asa ca nu am mizat pe rezultate pâna anul acesta.
În plus, putem spune ca nu doar imaginea creata Franta este telul acestui parteneriat dintre Škoda si Tour de France.
Lumea stie ca Škoda este o parte a Turului Frantei si credem ca perceptia pozitiva, imaginea marcii si a masinilor Škoda vor fi în crestere”, a mai declarat Cerný.

Emblema Škoda va fi prezenta si pe poarta de sosire a fiecarei etape, iar cel mai nou model al producatorului din Mladá Boleslav, Škoda Octavia Estate, va fi parte a flotei de prezentare ce va rula înaintea caravanei cicliste.
O serie limitata Fabia Combi Tour de France, în clasica nuanta galben, va fi disponibila cu ocazia editiei 2005 a Turului Frantei.

sursa: Porsche Romania – iulie 2005

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto