08.09.2020 16:57

Tractiune integrala pentru Mini

Mini John Cooper Works Countryman – tractiune integrala si Overboost pentru motor

Mini John Cooper Works Countryman este primul membru al acestei familii ultrasportive care îsi transfera puterea deosebita a motorului spre suprafata drumului prin toate cele patru roti. Sistemul de tractiune integrala ALL4 realizeaza transferul continuu între puntea fata si cea spate prin utilizarea unui diferential central electromagnetic.

Cea mai noua generatie a motorului cu turbocompresor twin-scroll dispune nu numai de injectie directa pe benzina, ci si de gestiune variabila a supapelor bazata pe tehnologia VALVETRONIC patentata de BMW Group. Versiunea motorului de 1,6 litri, cu patru cilindri, care echipeaza MINI John Cooper Works Countryman dezvolta o putere maxima de 160 kW/218 CP, în timp ce vârful curbei de cuplu – 280 Nm – poate fi crescut la un maxim de 300 Nm pentru o scurta perioada de timp prin utilizarea functiei Overboost. Sistemul sport de evacuare face ca furnizarea puterii impresionante sa se bucure de o acustica pe masura.

Citeste articolul integral pe Money.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto