- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Toyota redevine cel mai mare producător auto din lume

Posted By Roxana Andreica On 29 octombrie 2012 @ 10:24 In Articole | No Comments

Vânzările mondiale ale Toyota Motor au crescut cu 18% în trimestrul al treilea, la 2,43 milioane de vehicule, iar grupul japonez şi-a consolidat poziţia de cel mai mare producător auto la nivel mondial, în faţa General Motors, liderul din 2011 .

Livrările Toyota au fost susţinute de cererea ridicată pentru sedanul Camry şi automobilul hibrid Prius. Constructorul japonez a vândut 2,06 milioane de vehicule în trimestrul similar din 2011 , potrivit Mediafax. În primele nouă luni ale acestui an, vânzările Toyota au avansat cu 28%, la 7,4 milioane de automobile.

Citeste articolul integral pe incomemagazine.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/toyota-redevine-cel-mai-mare-producator-auto-din-lume.html

URLs in this post:

[1] Citeste articolul integral pe incomemagazine.ro: http://www.auto-business.roVânzările mondiale ale Toyota Motor au crescut cu 18% în trimestrul al treilea, la 2,43 milioane de vehicule, iar grupul japonez şi-a consolidat poziţia de cel mai mare producător auto la nivel mondial, în faţa General Motors, liderul din 2011 . Livrările Toyota au fost susţinute de cererea ridicată pentru sedanul Camry şi automobilul hibrid Prius. Constructorul japonez a vândut 2,06 milioane de vehicule în trimestrul similar din 2011 , potrivit Mediafax. În primele nouă luni ale acestui an, vânzările Toyota au avansat cu 28%, la 7,4 milioane de automobile.

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.