02.23.2020 18:24

Topul celor mai la moda masini ale timpurilor noastre

Top 5 cele mai fashion masini ale timpurilor noastre.

1. 1974-1975 OLEG CASSINI AMC MATADOR

Aceasta versiune de designer de masini este cea mai buna. In 1974 soferul a avut tapiterie de culoarea cuprului  si butoane de cupru, pe scaune erau tablite de cupru inscriptionate cu negru si cu tesatura fina  din abundenta.

2. 1978–85 GUCCI CADILLAC SEVILLE

De-a lungul anilor, Gucci a fost implicat intr-o serie de modele elegante auto, inclusiv AMC Hornet Sportabout si, cel mai recent, Fiat 500 Gucci. Sevilla nu a fost un proiect Cadillac aprobat in mod oficial. Ornamentat GG capota, embleme roti, si alte piese de echipare au fost placate in aur de 24 carate. Multe, insa, au fost eliminate de catre proprietarii sau pastrare ori furate.

3. 1973 EDITIA LEVI’S AMC GREMLIN

AMC cele mai umblate masini din lume in ani 70′ masini co-branded. Si Levi Strauss s a plimbat mult timp cu masina, echiparea ei fiind cu mai multe modele cu logo-ul sau Levi. Cel mai tragic groaznic a fost Gremlin lui Levi, poreclita si ca masina economiei, care poarta pantaloni. Tapiteria scaunelor a fost din denim albastru, iar denim nu rezista la utilizarea la automobile, deci un motiv de Vest-stil.

4. 2008 VERSACE LAMBORGHINI MURCIELAGO lp640

Versiunea Versace a Lamborghini Murcielago a fost efectuata la case de moda italiene motiv greco - cusute in unele locuri manual si lipite pe usi modelul Versace, care estede fapt, un Versace Lamborghini perfect pentru un procent destul de mare de proprietari de Lamborghini.

5. 2001–04 JOSEPH ABBOUD BUICK REGAL

Nascuta pentru a fi usoara. Buick Regal, are un  aspect care pare sa fi iesit din filme imbibat in bronz, vopsea metalica, a fost perfect pentru un designer determinat sa imbrace oameni in astfel de o gama bogata de maro.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto