02.26.2020 20:42

Tesla Model S in Romania

Prima limuzina electrica din România este a lui Gabriel Dogaru

Gabriel Dogaru este primul client din România al masinii electrice de lux Tesla Model S. De ce a facut aceasta alegere si care crede el ca sunt avantajele acestei limuzine electrice, ne împartaseste în continuare.

ProMotor: Este prima masina electrica pe care o conduceti sau o detineti? Ati mai condus masini oarecum comparabile înainte?

Gabriel Dogaru: Este pentru prima data când am în proprietate o masina electrica. Înainte de acest model am mai condus un Nissan Leaf în SUA, masina pe care am închiriat-o pentru câteva zile si care m-a convins ca merita sa-mi îndrept atentia spre propulsia 100% electrica. Înainte de Tesla Model S, am avut alte masini premium (Volvo, Lexus), dar niciuna comparabila din punct de vedere al performantelor cu versiunea de top Tesla Model S P85+ (care, de exemplu, atinge suta în 4,2-4,4 secunde).

ProMotor: De ce ati ales Tesla Model S? Ce apreciati cel mai mult la masina pe care o detineti?

Gabriel Dogaru: În primul rând, ca formatie am o înclinatie spre zona protectiei mediului, catre utilizarea tehnologiilor moderne si m-am simtit atras de o masina care încearca sa revolutioneze domeniul mijloacelor de locomotie, care e mai adaptata nevoilor secolului XXI (eficienta crescuta, consum mai mic de resurse, poluare mai scazuta).

Tesla

cititi interviul complet pe ProMotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto