05.31.2020 11:10

Tesla Model S, acum mai frumoasa cu un kit de tuning

Daca electrica Tesla Model S vi se pare cuminte prin simplul fapt ca e la fel de silentioasa ca o felina in timp ce vaneaza, e timpul sa va revizuiti atitudinea: tunerii Unplugged Performance va provoaca.

 

unplugged-performance-tesla-model-s-1-1

Daca achizitia unei Tesla S nou-noute nu v-a pus in pericol de disparitie contul din banca, aveti o sansa unica sa intoarceti de doua ori mai multe capete pe strada. Va va costa, insa baietii de la Unplugged Performance garanteaza o transformare totala a revolutionarei electrice.

unplugged-performance-tesla-model-s-3-1

Ca tot veni vorba de costuri, haideti sa va familiarizam intai cu preturile pachetului de tuning pentru Tesla S: spoiler fata si difuzor – 995 de dolari, spoiler spate si difuzor – 1.550 de dolari, eleron subtil pe portbagaj – 895 de dolari, praguri laterale – 1.450 de dolari si grila frontala redesenata – 1.000 de dolari. Pretul este pentru componentele nevopsite, in caz ca ar mai conta la ceva.

Iar daca privirea vi s-a incetosat in timp ce citeati sirul de preturi de mai sus, o sa incercam sa va inveselim cu un set de imagini care ne arata cam cum ar arata Model S dupa stilizarea in cauza. Noi zicem ca e si mai frumoasa.

unplugged-performance-tesla-model-s-2-1

Sursa. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto