- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Taxa auto a fost eliminată. Banii încasaţi se restituie

Posted By Roxana Andreica On 29 octombrie 2012 @ 15:26 In Articole | No Comments

Legea privind suspendarea plăţii taxei de poluare pentru autovehicule mai vechi de 2007, precum şi pentru restituirea taxei deja achitată, a fost publicată în 25 octombrie în Monitorul Oficial.

În prezent, restituirea taxei pentru emisiile poluante se face pentru contribuabilii care au achitat, în perioada cuprinsă între data intrării în vigoare a Legii nr.9/ 2012 şi data intrării în vigoare a Ordonanţe de urgenţă a Guvernului nr.1/ 2012, taxa de primă înmatriculare pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule rulate şi pentru cei care au achitat taxa pe poluare pentru autovehicule începând cu 1 iulie 2008 până la data intrării în vigoare a Legii nr. 9/2012, iar aceasta este mai mare decât taxa rezultată din aplicarea formulei de calcul din această lege.

Cererile privind restituirea diferenţelor de taxă pot fi descărcate de pe pagina de Internet www.anaf.ro. Acestea se vor depune la administraţia fiscală teritorială în a cărui evidenţă este înregistrat contribuabilul ca plătitor de impozite şi taxe.

Citeste articolul integral pe stiridecluj.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/taxa-auto-a-fost-eliminata-banii-incasati-se-restituie.html

URLs in this post:

[1] Citeste articolul integral pe stiridecluj.ro: http://www.stiridecluj.ro/social/taxa-auto-a-fost-eliminata-banii-incasati-se-restituie

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.