- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Studiu: Soferii de Audi sunt predispusi sa-si insele partenerul de viata

Posted By Roxana Andreica On 13 iunie 2013 @ 16:59 In Articole | No Comments

Persoanele care conduc un Audi sunt sunt cele mai predispuse la a-si insela partenerul de viata, arata un studiu din Marea Britanie.

Un site din Marea Britanie care organizeaza intalniri amoroase pentru persoanele casatorite a realizat un studiu printre cei peste 800.000 de membri ai sai pentru a afla ce masini conduc cei care si-au inselat partenerii de viata.

Asadar, 22,2% dintre cei chestionati au spus ca si-au inselat partenerul de viata si ca detin un Audi.

Pe locul al doilea se afla proprietarii de BMW, cu 13,8%, iar pe locul al treilea sunt cei care conduc Mercedes-Benz, cu 8,7%. Pe locul patru se afla tot o marca premium – Volvo, cu 7,6%.

Soferii de Volkswagen ocupa locul cinci in acest top, 5,7% dintre participanti spunand ca detin un VW si ca si-au inselat partenerul sau partenera.

De cealalta parte a baricadei, cei mai loiali parteneri sunt cei care conduc Peugeot (0,4%), Renault (0,5%), Rover (0,5%), Skoda (1,1%) si Hyundai (1,1%).

Sursa: promotor.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/studiu-soferii-de-audi-sunt-predispusi-sa-si-insele-partenerul-de-viata.html

URLs in this post:

[1] promotor.ro: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/studiu-soferii-de-audi-sunt-cei-mai-predispusi-la-a-si-insela-partenerul-10963040

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.