07.05.2020 20:54

Studiu: Cei mai enervanti pasageri

Cel mai enervant pasager pe care il poate avea un sofer este partenerul de viata.

Un studiu realizat de Insurance.com, un portal american specializat in asigurari auto, a relevat faptul ca soferii sunt cel mai adesea deranjati de partenerul de viata atunci cand conduc.

Studiul a avut 500 de respondenţi, iar 34% dintre doamnele chestionate si 40% dintre domnii care au participat la sondaj au afirmat ca partenerul lor de viata este cel mai enervant pasager, in primul rand din cauza plangerilor legate de traseul pe care il va urma soferul, precum si de viteza abordata de acesta.

Dupa partenerii de viata, prietenii si mamele, sunt cei mai enervanti intr-o masina atunci cand respondentul se afla la volan.

Cele mai enervante activitati ale pasagerilor, dupa comentariile legate de viteza si traseul abordat, vizeaza conversatiile interminabile, apasarea unei pedale de frana imaginare, modificarea setarilor sistemului audio, efectuarea apelurilor telefonice, redactarea de SMS-uri si cantatul.

Sursa: automarket.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto