08.04.2020 2:56

Stiati ca 400 lei va pot ajunge pentru a cumpara o masina?

Stiati ca exista o modalitate prin care se pot cumpara masini in stare buna la un pret extrem de convenabil?

2nd_generation_Citroën_C3

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti scoate la vanzare in fiecare an sute de masini, provenind de la persoane fizice sau juridice care nu au acte de provenienta asupra vehiculului. Cea mai ieftina masina vanduta a fost un Tico, pentru care s-a platiti 386 lei.

tico_01

Aceste vehicule intrate in proprietatea privata a statului in urma confiscarii pot fi valorificate prin trei modalitati: atribuire cu titlu gratuit, vanzare prin licitatie publica sau valorificare prin REMAT.

Anul trecut au fost scoase la vanzare 221 de autovehicule, iar anul acesta doar 130. Cea mai scumpa masina vanduta anul acesta a fost un Land Rover din 2006, la pretul de 42.592 lei. La polul opus se afla un Citroen C3,  an fabricatie 2007, cu suma de 11.997 lei.

landrover05

La licitatii pot participa persoane fizice si juridice care depun o garantie reprezentand cel putin 10% din valoarea de pornire a licitatiei. Daca dupa prima licitatie nu se prezinta doi ofertanti sau nu se obtine valoarea de pornire a licitatiei se va face una noua, iar pretul de vanzare va scadea cu cel mult 50 la suta din cel initial. In situatia in care bunul nu este vandut nici de aceasta data se organizeaza o a treia licitatie, iar reducerea totala a pretului de vanzare nu trebuie sa depaseasca 75 la suta din valoarea initiala.

Articolul original aici

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto