08.13.2020 5:23

SsangYong Korando

Primele zece masini SsangYong ajung în România. Cele dintâi precomenzi beneficiaza de un discount de 15%.


SsangYong Korando

Primele zece masini SsangYong ajung în România. Cele dintâi precomenzi beneficiaza de un discount de 15%.

New Kopel Car Import, divizia de importuri auto a New Kopel Group, va aduce în România primele zece autovehicule SsangYong Korando C200 pâna la sfarsitul lunii august.

SsangYong Korando C200 a fost lansata atât cu transmisie manuala cât si automata, ambele în sase trepte. Korando are în gama vehicule de 2X4 si 4X4, având un consum combinat de 7,3L/100 km si atingând o viteza de 100 km/h în aproximativ 10 secunde. O parte din primele zece Korando livrate vor fi destinate drive-testelor.

Publicul va putea obtine toate informatiile legate de modelele SsangYong prezente pe piata din România, de ofertele speciale, începând cu prima saptamâna a lunii septembrie atunci când noul site www.ssangyong.ro va fi complet operational. Pâna atunci însa, la adresa de Internet pot fi facute precomenzi, primele cinci beneficiind de un discount special de 15%.

Livrarea masinilor aflate în stoc se va face imediat. În ceea ce priveste comenzile, perioada maxima de livrare este de trei luni.

“Am observat existenta în România a unui numar semnificativ de admiratori ai SsangYong, brand al carui importanta pe piata româneasca suntem convinsi ca o vom creste. Publicului acestuia ne adresam deja cu oferte care în permanenta sa le aduca un plus de beneficii”, spune Dudy Perry, CEO al New Kopel Group.
La începutul luni iulie, New Kopel Group anunta ca a devenit noul importator unic în România al marcii sudcoreene de automobile. Tot atunci era facuta cunoscuta intentia ca în primul an reteaua de distributie sa fie extinsa cu zece noi dealership-uri la nivelul întregii tari. Chiar zilele acestea sunt în curs de concretizare câteva dintre acestea.

New Kopel Group a raportat pentru 2010 o cifra de afaceri de 25 milioane Euro, în crestere cu 78% fata de anul 2009. Pentru anul 2011 grupul estimeaza o cifra de afaceri ce va depasi 30 milioane Euro.
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto