- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Solutia de curatare a sistemului AC

Posted By Florin Morariu On 27 martie 2012 @ 14:09 In Articole | No Comments

Daca sistemul de climatizare nu este complet functional, capacitatea sa de racire se reduce, ceea ce poate determina aburirea geamurilor?

O solutie buna pentru protejarea mediului

Stiati ca?

- Sistemul de climatizare al masinii aduce temperatura interioara la un nivel confortabil, ajutand astfel la mentinerea puterii de concentrare a soferului si la pastrarea unui nivel optim al reactiilor sale, sporind siguranta?
- lmpuritatile din mediul inconjurator, precum praful si polenul, pot compromite functionalitatea sistemului de climatizare?
- Concentratiile crescute de polen,in interiorul automobilului, pot cauza stranuturi si ochi inlacrimati celor care sufera de alergii, crescand astfel riscul de accidente?
- Cresterea concentratiilor de praf, cenusa sau microorganisme in aerul din interiorul autovehiculului poate determina instaurarea prematura a starii de oboseala a soferului?
- Daca sistemul de climatizare nu mai este complet functional, capacitatea  sa de racire se reduce, ceea ce poate determina aburirea geamurilor?
- Daca in sistemul de climatizare patrund microorganisme sau spori, umiditatea evaporatorului le poate permite sa se multiplice rapid, ceea ce va duce la aparitia mirosului de mucegai?
- Schimbarea filtrului de praf si polen la fiecare 12 luni si, totodata, curatarea evaporatorului, permite sistemului de control al clima­tizarii sa fie eficient si fiabil?

Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link. [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/solutia-de-curatare-a-sistemului-ac.html

URLs in this post:

[1] Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link.: http://www.compexit.ro/o-solutie-buna-pentru-protejarea-mediului/

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.