07.06.2020 23:39

Solutia de curatare a sistemului AC

Daca sistemul de climatizare nu este complet functional, capacitatea sa de racire se reduce, ceea ce poate determina aburirea geamurilor?

O solutie buna pentru protejarea mediului

Stiati ca?

- Sistemul de climatizare al masinii aduce temperatura interioara la un nivel confortabil, ajutand astfel la mentinerea puterii de concentrare a soferului si la pastrarea unui nivel optim al reactiilor sale, sporind siguranta?
- lmpuritatile din mediul inconjurator, precum praful si polenul, pot compromite functionalitatea sistemului de climatizare?
- Concentratiile crescute de polen,in interiorul automobilului, pot cauza stranuturi si ochi inlacrimati celor care sufera de alergii, crescand astfel riscul de accidente?
- Cresterea concentratiilor de praf, cenusa sau microorganisme in aerul din interiorul autovehiculului poate determina instaurarea prematura a starii de oboseala a soferului?
- Daca sistemul de climatizare nu mai este complet functional, capacitatea  sa de racire se reduce, ceea ce poate determina aburirea geamurilor?
- Daca in sistemul de climatizare patrund microorganisme sau spori, umiditatea evaporatorului le poate permite sa se multiplice rapid, ceea ce va duce la aparitia mirosului de mucegai?
- Schimbarea filtrului de praf si polen la fiecare 12 luni si, totodata, curatarea evaporatorului, permite sistemului de control al clima­tizarii sa fie eficient si fiabil?

Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto