09.29.2020 6:46

Škoda Roomster va debuta la Geneva

Škoda Auto a prezentat prima fotografie a conceptului Roomster, care va deveni al patrulea model din gama companiei


Škoda Roomster va debuta la Geneva

Škoda Auto a prezentat prima fotografie a conceptului Roomster, care va deveni al patrulea model din gama companiei cehe. Škoda Roomster reprezinta nu numai pasul marcii spre un nou segment de piata, ci si un pas catre o noua etapa în dezvoltare.


Roomster a debutat ca “studiu” la Salonul International de la Frankfurt (IAA) din 2003. Datorita reactiilor pozitive ale presei de specialitate si la cererea multor potentiali clienti, s-a luat decizia de a transforma conceptul  într-un model de serie. Dupa mai putin de doi ani si jumatate, Škoda prezinta acum noul Roomster publicului de la Geneva.


Conceptul Roomster este unic datorita interiorului versatil si designului tineresc si proaspat. Ca de obicei la modelele Škoda, Roomster impresioneaza prin excelentul raport calitate-pret cu care si-a obisnuit clientii, un portbagaj imens, foarte multe spatii de depozitare, precum si o bancheta-spate flexibila.


Liniile laterale reflecta dinamica masinii, în timp ce panourile mari din sticla subliniaza ideea de spatiu interior foarte mare. Clientii pot opta pentru varianta preferata de motorizare, dintre trei propulsoare pe benzina si alte trei diesel, care sunt completate cu o cutie de viteze manuala sau cu una automata, în functie de preferinte.


Škoda Roomster va fi produs în fabrica de la Kvasiny. Pentru început, modelul va fi comercializat începând cu vara lui 2006 pe cele mai importante piete din Europa, inclusiv în
Cehia. Data exacta a lansarii în tara noastra va fi anuntata în scurt timp de catre importatorul Porsche Romania.


Noul Škoda Roomster va apare pentru prima data în public la Salonul International de la Geneva, pe 28 februarie 2006.
Informatii cu privire la lansarea Škoda Roomster urmeaza a fi comunicate în prima parte a anului.


sursa: Compexit Trading – Calea Truzii 223 – tel.: 0264-43.88.20

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto