- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Si motociclistii exista in trafic!

Posted By Andreea Fagadar On 3 martie 2014 @ 16:40 In Articole,Moto | No Comments

Pasionatii de motociclete si-au turat motoarele prin centrul Clujului pentru a atrage atentia asupra riscurilor la care sunt expusi in trafic.

uvrw [1]

„Scopul campaniei noastre este de a le atrage atentia soferilor pentru ca accidentele si incidentele rutiere sunt tot mai dese, din pacate, de la an la an. Cele mai multe accidente se datorează neatenriei. Nu o sa pot sa blamez numai soferii, incerc sa fiu obiectiv, insa din pacate sunt foarte multi factori care nu ne ajuta pe niciunii. De exemplu, problema este ca oglinzile nu sunt folosite, iar limitele de viteză nu se respectă de multe ori. Scopul nostru nu este acela de a ne face remarcati prin zgomot, ci prin normalitate, de aceea vom fi insotiti de echipaje ale Politiei, si vom circula in coloana”, a declarat pentru citynews.ro Paul Sorinca, organizatorul evenimentului.

Dupa ce anul trecut au existat mai multe cazuri in care motociclistii si-au pierdut viata, cei 200 de motociclisti au pornit de la Sala Sporturilor in mars spre Bulevardul Eroilor, iar din centru catre piata Marasti.

Dupa parada acesti au impartit martisoare autocolante cu mesajul : „Atenţie la motociclişti! Și noi existăm în trafic!”.

 

Vezi articolul original. [2]

  


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/si-motociclistii-exista-in-trafic.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/03/uvrw1.png

[2] Vezi articolul original.: http://citynews.ro/eveniment/parada-cailor-putere-200-de-motociclisti-au-tras-un-semnal-de-alarma-asupra-riscurilor-la

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.