04.08.2020 3:30

Seria 3 Coupé si Cabrio LCI

La nivel de design noile BMW Seria 3 Coupé si Cabriolet LCI vin cu o serie de modificari ce pun în evidenta eleganta sportiva a celor doua modele.


Noul BMW Seria 3 Coupé LCI si BMW Seria 3 Cabrio LCI

Caracteristici tehnice

Ca lider de performante se remarca noul 335i cu TwinPower Turbo, tehnologie High Precision Injection si managementul valvelor de admisie VALVETRONIC. Remarcabil este cuplul maxim de 400 Nm dezvoltat între 1200 si 5000 rpm, fara golul turbo specific unor astfel tip de propulsoare. Alaturi de o putere maxima de 306 CP, acesta asigura un sprint pâna la 100 km/h în numai 5,5 secunde pentru versiunea Coupé si 5,8 secunde pentru Cabriolet. Consumul, conform ciclului de testare EU este de 8,4 litri/ 100 km sau 196g CO2 per km pentru Coupé, respectiv 8,8 litrii/ 100 km sau 205g pentru Cabriolet.

De asemenea sunt prezentate doua propulsoare diesel noi, cu tehnologie Common Rail de generatia a treia. Propulsorul de sase cilindri în linie BMW 325d, care dispune de o turbina cu geometrie variabila si un bloc motor din aluminiu, dezvolta 204 CP în contextul unei acceleratii de 6,9 secunde la 100 km pentru Coupé (Cabriolet: 7,5 s). În acelasi timp, consumul este pastrat la un nivel minim, cu rezultate in ciclul de testare EU pentru Coupé de numai 5,7 litrii (Cabriolet: 6,1 s) per 100 km sau 151 g CO2 per km (Cabriolet: 160g).

Motorul de patru cilindri 320d este cel mai eficient din gama, dispunând de aceleasi tehnologii moderne BMW EfficientDynamics. Consumul în ciclul de testare EU este de 4,7 litri (Cabriolet: 5,1 s), respectiv 125 g CO2/ km (Cabriolet: 135g).

Noutati la nivel de design

La nivel de design noile BMW Seria 3 Coupé si Cabriolet LCI vin cu o serie de modificari ce pun în evidenta eleganta sportiva a celor doua modele. Modificarile sunt prezente la grila radiatorului, acum mai puternic profilata tridimensional pentru a inspira mai multa putere. Spoilerul, capota si difuzorul au fost redesenate pentru a inspira mai multa sportivitate. Consolele spate si fata au crescut în dimensiuni pentru a sublinia caracterul dinamic al celor doua modele.

Atât BMW Seria 3 Coupé LCI cât si Seria 3 Cabriolet LCI vin în echiparea standard cu tehnologie bi-xenon: doua corpuri optice rotunde pentru fiecare far care sunt acoperite în partea superioara de o banda semitransparenta pentru a crea imaginea concentrata atât de tipica pentru un BMW. Luminile de zi, un alt element distinctiv BMW reprezentat de inelele luminoase din blocul optic, pot beneficia prin pachetul optional LED de o lumina alba, distinctiva, pentru o prezenta marcanta. Stopurile au fost si ele redesenate într-un design modern, în forma de L, accentuând imaginea de latime a automobilului.

sursa: Autotransilvania Cluj-Napoca 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto