08.12.2020 12:12

Salonul Auto de la Paris 2012: Noua Mazda6 combina eficienta cu senzualitatea

Mazda expune in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris versiunea combi a noii Mazda6, cel mai nou model de generaie viitoare al constructorului nipon. Alaturi de aceasta este expusa si varianta sedan, ambele modele fiind echipate cu noile tehnologii SKYACTIV si i-ACTIVSENSE.

Noua Mazda6 este, de asemenea, al doilea model care integreaza noua linie de design KODO, sufletul miscarii. La exterior, elementele definitorii sunt grila in 5 puncte, specifica Mazda, aripile frontale proeminente si alura joasa a caroseriei care ilustreaza energia latenta. Aerul sportiv este accentuat de designul cabinei, ai carei montanti fata au fost deplasati in spate rezultand un design asemanator unui coupe, si de jantele de aliaj de 17 sau 19 inci.

Interiorul combina eleganta si sportivitatea, prin intermediul cockpitului orientat spre sofer, cu dispunerea intuitiva a comenzilor si prin materialele de calitate folosite la nivelul consolei centrale si al elementelor utilizate des de pasageri. Confortul este un alt atribut definitoriu al interiorului. Ampatamentul de 2.830 mm, unul dintre cele mai mari din segment, a permis obtinerea unuia dintre cele mai mari spatii din clasa pentru pasagerii din spate.

Citeste articolul integral pe 4tuning.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto