05.26.2020 1:05

Rolls-Royce Phantom Celestial dezvaluit

Noua editie speciala a Rolls-Royce Phantom primeste vopsea speciala si un finisaj interior nou.Rolls-Royce Phantom Celestial a fost dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt.

 

Rolls-Royce-Celestial-Phantom-front-three-quarter-796x528


Aceasta editie speciala cu ampatament lung se bazeaza pe designul familiar al Phantom, dar ofera, de asemenea, cumparatoriilor vopsea personalizata si
editia speciala de jantedin aliaj . In interior, are scaune de piele Dusk si noua tapiterie cu motiv stea, inclusiv un ceas de perete despartitor, incrustat cu patru diamante.

frankfurt-2013-rolls-royce-celestial-phantom-debut-live-photos-66669-7


Alte caracteristici includ articole din sticla la comanda si un set de picnic, in timp ce fibra optica cu efect stea de pe plafon poate fi de asemenea observata. Celestial Phantom sarbatoreste primul deceniu de productie la fabrica Rolls-Royce, Goodwood.

rolls-royce-phantom-celestial-01

Masina era de asteptat sa utilizeze acelasi motoru de  6.75-litri V12 ca Phantom regulat. Rolls-Royce nu a confirmat daca modelul va fi pus in productia de serie, spunand ca nu este stabilit deocamdata.

670x377Image 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto