05.24.2020 22:35

Rivalul lui X6 de la Mercedes-Benz

Viitorul GLK spionat îndeaproape, posibilul rival pentru BMW X6

Mercedes-Benz par mai activi ca oricând si, cel putin pentru concurenta, ne imaginam ca se prezinta si mai agresivi ca niciodata. Asta e o veste buna pentru noi, una mai putin grozava pentru ei, concurenta. Desi se spune ca o piata dinamica este benefica pentru toata lumea, poti fi sigur ca oricare dintre companiile implicate n-ar zice nu unei pozitii de monopol daca asa ceva ar fi posibil (sau legal).

În imaginile prezentate de TopGear o sa vezi noul GLK care urmeaza sa fie lansat peste putin mai mult de un an (în 2015). Camuflajul este suficient de puternic pentru a nu-si putea da seama de prea multe detalii de design, însa per total masina pare sa se îndeparteze de designul cubist din prezent si sa se apropie mai tare de formele noilor modele precum Clasa A sau GLA. Chiar daca asta nu garanteaza faptul ca noul GLK va fi o masina urâta, noua o sa ne lipseasca aspectul bizar al primului si al actualului model, însa nu vrem sa parem refractari la schimbare, asa ca o sa încheiem discutia aici si o vom relua abia atunci când vom vedea mai mult din noul GLK.

GLK

Citeste articolul integral in TopGear 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto