05.25.2020 23:25

Renault DeZir

Producatorul auto francez Renault a lansat o masina electrica, care are mai putin timp de incarcare decat telefonul mobil si ajunge sa ruleze mult inainte de a avea nevoie de o incarcare. Designul DeZir a fost introdus la Paris Motor Show, si din imagini este o frumusete.

 

1365515018-renault-dezir-electric-car_1944265

DeZir se incarca in doar 20 de minute cu o priză de 400V, sau opt ore, cu o priza standard de uz casnic. Ajunge la 62 mph in doar cinci secunde si va este capabil sa atinga o viteza de top de 112MPH. Dar, desigur, unul dintre aspectele cele mai izbitoare ale designului este exteriorul. Interiorul are o atmosfera cocon, iar usile ca aripi de pescarus adauga mai mult futurism la un design deja impresionant.

dezir-electric-car

dezir-rapid-charge-electric

Renault-Dezir-concept-3

Pe cat suna de frumos, designul de proiectare este obligat sa se schimbe putin inainte ca masina sa fie pusa la dispozitie comerciala. Dar o rapida de incarcare a masinii electrica cu un interval de 100 de mile compenseaza aceste schimbari.

concept-interior-2

renault-dezir

renaultdezirshoot

Sursa: www.gajitz.com 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto