12.06.2021 10:36

Programul Rabla: Noul termen pentru depunerea dosarelor de catre persoane juridice

Termenul initial stabilit pentru depunerea si validarea dosarelor firmelor si institutiilor publice in Programul „Rabla”, care era stabilit pentru data de 30 august a fost prelungit din nou de la 30 septembrie la 31 octombrie.

 

colectorii-si-dealerii-auto-se-pot-inscrie-in-cursa-pentru-programul-rabla-2013

Administratia Fondului pentru Mediu care gestioneaza Programul „Rabla” a inregistrat pana in prezent 1.170 de dosare depuse de care persoane juridice pentru 1.607 autovehicule.

Au fost emise initial 3.000 de tichete valoricepentru persoane juridice-operatori economici si institutii publice. In data d e10 Septembrie printr-o dispozitie a presedintelui AMF, numarul tichetelor a fost suplimentat cu 903, reprezentand tichetele ramase din cele repartizate pentru persoanele fizice.

Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice, care au fost acceptate si respinse in Program, este publicata pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunea aferenta Programului, precizeaza AFM.

Prin Programul „Rabla”, pentru casarea fiecarui autovehicul (automobil sau autoutilitara usoara) mai vechi de 10 ani din dotare, persoanele juridice primesc un tichet in valoare de 6.500 de lei, pentru achizitionarea unui autovehicul nou.

programul_rabla_2011

vezi articolul original

 

Comentarii (1):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto