05.25.2020 9:09

Probleme si pe pamant african

Martin Freinademetz a ajuns pe locul 185 dupa o pana de cauciuc


Probleme si pe pamant african

• Martin Freinademetz a ajuns pe locul 185 dupa o pana de cauciuc
• Multumiri britanicului Paul Broome
• Aventura in Dakar continua


Martin Freinademetz, austriacul care concureaza cu licenta eliberata de Federatia Romana de Motociclism, se afla pe locul 185 dupa primele 3 etape din Raliul Dakar 2007.


In etapa a treia a Raliului Dakar, intre Nador si Er Rachidia, pilotii au avut de parcurs 649 de kilometri, dintre care 252 km de proba speciala.
Pentru Martin Freinademetz, debutant anul acesta in celebrul rally raid, cuvantul de ordine a fost „rabdare”. 
Dupa primii 70 de kilometri de proba cauciucul spate al motocicletei KTM 525 Desert Racing, setat pentru enduro, a cedat.
Austriacul, stabilit la Sibiu, a mers mai departe, timp de o ora, cu 50 km/h pana la primul punct de alimentare. Dupa inca o ora de asteptare a sosit un concurent cu un cauciuc de rezerva.


„As vrea sa-i multumesc britanicului Paul Broome, concurentul cu numarul 50, pentru ajutorul acordat. Cu sprijinul sau am putut termina aceasta etapa si am ramas mai departe in cursa. Am pierdut foarte mult timp, dar suntem abia la inceput si cred ca mai pot recupera. Oricum, important este sa ajung la Dakar. Un alt lucru pozitiv este si faptul ca mana nu ma doare atat de tare, dupa cazatura din etapa a doua, pe cat ma asteptam. Urmeaza insa etape din ce in ce mai grele”, a spus Martin Freinademetz.


Organizatorul celui mai dur concurs de enduro din lume – Red Bull Romaniac – a retrogradat, in ierarhia generala, pana pe locul 185 fiind acum la 3 ore, 38 minute si 29 de secunde de liderul Esteve Pujol.
Etapa a patra, dintre Er Rachidia si Quarzazate, are o lungime totala de 679 kilometri, dintre care 405 km de proba speciala.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto