08.04.2020 11:01

Porsche Pajun

Noul model de la Porsche, Pajun, va ajunge pe piata cel mai devreme in 2019

Publicatia Car Magazine anunta ca Porsche a amanat cu cel putin 5 ani proiectul modelului cu 4 usi care ar urma sa se plaseze in gama sub Panamera. O decizie oarecum surprinzatoare, avand in vedere eforturile constructorului german de a-si mari gama, prin lansarea de noi modele.

Dupa reteta SUV-urilor Cayenne si Macan, ar trebui sa existe, candva, si sportivele cu 4 usi Panamera si Pajun. Acest din urma model ar urma sa concureze cu Audi A6, BMW Seria 5, Maserati Ghibli si Mercedes Clasa E. Dar calendarul dezvoltarii este in intarziere, astfel ca Porsche Pajun nu-si va face aparitia mai devreme de 2019.

Pajun ar urma sa fie dotat cu motorizari diesel, pe benzina sau hibrid. Pentru diesel este de asteptat sa foloseasca agregatul V6 3.0 TDI de la Audi, iar cea mai puternica motorizare va avea in jur de 500 CP.

3284857701042494307

Din punct de vedere stilistic, este de asteptat sa fie inspirat din conceptul Panamera Sport Turismo (foto), prezentat in 2012, la Salonul de la Paris. Asadar, o arhitectura interesanta si la moda, intre un coupe cu 5 usi si un shooting brake, dupa cum informeaza Car Magazine.

Pajun

citeste articolul integral pe 24auto.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto