07.11.2020 18:08

Porsche a deschis punct de lucru la Cluj

Compania germana de consultanta IT Mieschke Hofmann und Partner (MHP), din grupul Porsche, a deschis un punct de lucru la Cluj-Napoca, unde vor lucra 40 de persoane.

530f5491459d1

“Activitatea diviziei MHP din cadrul concernului Porsche s-a dedicat gasirii de solutii optimein managementul proceselor si suportului IT utilizat in sfera business, concentrandu-se pe bransa automobilelor.”, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Ei vor oferi la punctul de lucru din Cluj-Napoca servicii complexe de IT, pentru clientii din intreaga lume. Portofoliul de servicii inglobeaza intregul ciclu de viata al unui produs, de la etapa de application management la managementul proceselor si, in final, la faza de dezvoltare customizata.

Activitatea de la Cluj-Napoca va incepe cu 40 de angajati, urmand sa fie cautati, in continuare, absolventi de informatica si stiinte economice. Directorul a declarat ca in Romania fosrte multi angajati sunt bine pregatiti profesional si vorbesc mai multe limbi.

MHP, cu sediul central in Germania, are 950 de angajati si activitati in Elvetia, SUA si China, inregistrand anul trecut afaceri de 133,3 milioane euro.

porsche-sport-turismo-01

Vezi articolul original. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto