08.14.2020 4:45

Penske gata sa puna capat luptei pentru titlul

Cu patru curse din 2013 Indy Car Series a ramas in spate, Helio Castroneves conduce la puncte si se afla pe punctul de a pretinde primul sau titlu si lui Penske ii va fi greu cel care a detinut primul titlu din 2006. Inainte de cursa din acest week-end in Baltimore Andrew Van De Burght a fost surprins in Brazilia cu coechipierul sau vorbind ca vor sa ajunga la  putere.


Helio Castroneves spune ca abordarea lui este acelasi de la inceputul sezonului. Daca avea o masina buna, va putea ajunge la victorie, iar daca nu va fi asa macar se va putea juca in conditii de siguranta.

Tot el ne spune ca a avut enorm de mult de lucru. Are doar patru curse pentru a castiga asa ca probabil va schimba multe si va munci mai mult. “Voi face tot ce pot pentru a continua si sper sa fie o reusita si un castig, astfel incat pana la sfarsitul sezonului sa nu fiu nevoit sa alerg prea mult.

  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto