08.23.2019 6:45

Parkinguri sub bisericile din Cluj

In conditiile in care comunitatea se confrunta cu o lipsa acuta a locurilor de parcare, primarul Emil Boc a primit o propunere pentru construirea de blocuri sub bisericile din cartiere.

parcare-centru-cluj

Consilierii locali ii propun primarului sa negocieze cu Mitropolitul Andrei in vederea realizari unor parkinguri subterane, pe anplasamentele bisericilor din cartiere, acolo unde spatiul permite.  “Municipalitate a sprijinit si va sprijini in continuare Biserica, i-a atribuit terenuri si bani ori de cate ori a fost nevoie, cu siguranta, Mitropolitul poate intelege, la randu-i, problema acuta cu care se confrunta comunitatea clujeana”, au declarat reprezentantii Grupului Consilierilor Locali PNL. Ei spun ca acest lucru se practica si in afara Romaniei.

Pana la acest moment primarul Emil Boc n-a ajuns la un consens nici in privinta realizarii parkingului de sub Catedrala din Piata Avram Iancu, cu toate ca anul trecut promitea ca aceasta problema se va rezolva.

Oficial, in Cluj-Napoca exista 45.000 de locuri de parcare la 180.000 de autovehicule. “Sigur, aici n-au fost incluse si cele cateva sute de masini ale studentilor, care circula si stationeaza, de asemenea, prin Cluj Napoca, cam 9 luni dintr-un an”, au conchis consilierii PNL.

image002

Vezi articolul original.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto