- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Parbrizul

Posted By Florin Morariu On 10 aprilie 2012 @ 14:04 In Articole | No Comments

La deschidere, airbagul frontal al pasagerului din fata este sustinut in partea din spate de interiorul parbrizului, care in aceste conditii trebuie sa fie capabil sa reziste la o astfel de sarcina?

Este clar, mai mult decat un simplu parbriz

Stiati ca?

- Un parbriz trebuie sa ofere mereu vizibilitate impecabila? La urma urmei, siguranta in trafic este posibila doar pentru cei care pot vedea tot.
- In combinatie cu adezivul puternic, cu care este fixat, parbrizul este o componenta activa, purtatoare de sarcini, care face parte din caroseria automobilului? Conform Auto Club Europa (ACE), parbrizul furnizeaza pana la 30% din rigiditatea caroseriei unui automobil.
- Stabilitatea sa este redusa drastic de ciobirile datorate pietrelor?
- Chiar si cele mai mici gauri, zgarieturi sau fisuri pot deteriora structura complexa a parbrizului, ceea ce duce la pierderea eficientei airbagurilor?
- La deschidere, airbagul frontal al pasagerului din fata este sustinut in partea din spate de interiorul parbrizului, care in aceste conditii trebuie sa fie capabil sa reziste la o astfel de sarcina?
- Cu timpul apar multe zgarieturi fine, din cauza prafului, nisipului, a racletelor pentru gheata,etc? Aceste zgarieturi pot rasfrange lumina provenita de la traficul din sens opus sau de la soare, atunci cand acesta este intr-o pozitie joasa pe cer, provocand reflexii periculoase pentru sofer.
- La aproximativ 80.000 de kilometri, parbrizele sunt, de cele mai multe ori, intr-o stare atat de avansata de uzura, incat trebuie inlocuite din consideratie pentru siguranta traficului?

Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link. [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/parbrizul.html

URLs in this post:

[1] entru mai multe detalii accesati urmatorul link.: http://www.compexit.ro/este-clar-mai-mult-decat-un-simplu-parbriz/

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.