- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Parbriz Pilkington (atermic vs normal)

Posted By Andreea Fagadar On 2 noiembrie 2015 @ 9:56 In Articole | No Comments

Parbrizul atermic oferă multe beneficii celor care optează pentru acesta. Între cele două sticle componente ale parbrizului duplex există un strat care protejează de căldura exterioară. Astfel, atunci când afară sunt 40 de grade Celsius, parbrizul atermic nu permite supraincălzirea interiorului mașinii. Parbrizul atermic contribuie la menținerea unei temperaturi optime în interiorul mașinii, protejând atât împotriva căldurii excesive. Astfel, acesta crește gradul de confort și reduce consumul de aer condiționat.

Parbrizul atermic este întrebuințat de majoritatea mărcilor premium precum BMW, Mercedes sau Volvo. Acest tip de parbriz [1] este utilizat la asamblarea unor modele populare precum Zafira, Yaris, Caddy, Berlingo etc. Parbrizul atermic se montează în fabrici, la asamblarea mașinilor noi. Parbrizul atermic poate fi recunoscut cu ușurință de specialiști, dar este mai greu de depistat de un ochi neexperimentat.

Rareori veți găsi parbrize atermice la furnizorii de parbrize [1] de schimb, însă puteți da peste multe ateliere  și service-uri auto lipsite de scrupule care monteaza parbrize normale și tarifează un parbriz atermic. De aceea, este important ca atunci când vă hotărâți să achiziționați un parbriz atermic să vă adresați unui centru de specialitate, precum Pilkington. Pilkington garantează pentru calitatea parbrizelor furnizate, iar specialiștii noștri asigură un montaj de cea mai bună calitate.

Untitled [2]

Reteaua Nationala Centru de Parbrize Pilkington

www.parbrize.ro [1]

Call center *9900 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/parbriz-pilkington-atermic-normal.html

URLs in this post:

[1] parbriz: http://www.parbrize.ro/

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/05/Untitled.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.