01.17.2020 21:23

Optiunea ideala pentru autocare cu greutate

Capacitatea de încarcare a anvelopelor Goodyear pentru autocare vine în întâmpinarea propunerilor UE privind greutatea vehiculelor

O crestere de pâna la 19 tone pentru vehiculele destinate serviciilor de transport de pasageri face din anvelopele Goodyear pentru autocare optiunea ideala

Capacitatea de încarcare a anvelopelor Goodyear Marathon Coach si Ultra Grip Coach le impune ca echiparea ideala pentru autocare, în conditiile noilor schimbari propuse de Uniunea Europeana, cu privire la limitele de greutate acceptate pentru vehiculele destinate transportului de calatori.

Ca urmare a cresterii greutatii medii a pasagerilor si a bagajelor acestora, precum si a dorintei Uniunii Europene de a se asigura un transport mai eficient si o reducere a emisiilor de dioxid de carbon, Comisia Europeana propune o crestere de la 18 la 19 tone a limitei de  greutate a vehiculelor cu doua axe, destinate transportului de calatori. Dupa stabilirea concreta a unor detalii clare, va fi permisa o greutate de 7,5 tone pentru puntea din fata, corelata cu o greutate de 11,5 tone pentru puntea de tractiune. Dimensiunile de 295/80R22,5 si 315/80R22,5 ale anvelopelor Goodyear Marathon Coach pentru toate pozitiile si anvelopele de iarna Ultra Grip Coach au indici de 154, respectiv 156, reprezentând o capacitate de transport a unor încarcaturi de 3.750 kg si 4.000 kg. Echiparea cu anvelope Goodyear Marathon Coach pe puntea din fata respecta cerinta unei încarcari de 7,5 tone pe punte, cerinta ce ar putea intra în vigoare în 2018.
Propunerile Uniunii Europene vor fi importante pentru industria producatoare de autocare, permitând optimizarea vehiculelor”, a afirmat Boris Stevanovic, Marketing Director Truck Tires, Goodyear Dunlop EMEA. “Anvelopele Goodyear pentru autocare reprezinta optiunea ideala pentru aceste vehicule, oferind, astfel, nu numai o excelenta capacitate de încarcare pentru aceste vehicule, dar si un kilometraj foarte bun, gratie noului design, care, printre alte beneficii, reduce uzura umarului anvelopelor”.

Gama de anvelope Goodyear pentru autocare

Anvelopele Goodyear Marathon Coach si Ultra Grip Coach sunt proiectate conform tehnologiilor TravelMax, incluzând compusul Silefex al benzii motoare, un design asimetric si cel mai recent design al carcasei. Noile tipuri de design reflecta cerintele ce trebuie respectate în proiectarea autocarelor moderne si a sofisticatelor suspensii independente prezente în cazul vehiculelor ce fac parte din gama de vârf.

Marathon Coach este o anvelopa pentru toate pozitiile si pentru toate sezoanele. Design-ul sau asimetric ofera o excelenta rezistenta la uzura uniforma si un kilometraj cu un nivel de confort ridicat. Acest design, proiectat de Goodyear special pentru anvelopa Marathon Coach, se adreseaza problemelor de uzura neuniforma si este primul prototip de acest gen pentru banda de rulare a anvelopelor pentru autocare.

Ultra Grip Coach este o anvelopa specifica sezonului de iarna, cu o tractiune crescuta pe zapada si care raspunde exigentelor care trebuie respectate de anvelopele de iarna. Aceasta anvelopa este ideala pentru anvelope care opereaza în tarile nordice si în zonele alpine, unde înghetul care se manifesta frecvent pe sosele si ninsorile bruste pot cauza întâzieri mari. Design-ul si latimea benzii de rulare îi confera nu numai aderenta si tractiune excelente, precum si un grad scazut de zgomot în vederea cresterii confortului pasagerilor.
Anvelope

sursa: goodyear.ro

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto