04.07.2020 19:15

Opel Monza, conceptul viitorului designului Opel

Surprize  placute se anunta pentru Salonul Auto de la Frankfurt, din toamna aceasta. Opel pregateste un nou concept: Monza, in amintirea modelului care se producea intre anii 1978-1986.  Acesta se anunta a fi, totodata, inceput de drum pentru modele Opel, care se vor proiecta de acum incolo.

Conceptul Monza prezinta evolutia filosofiei folosite pana acum de marca germana care se bazeaza pe maiestria sculpturala si precizia germana, cu contururi care reflecta atletism si suplete. Doar cateva imagini au dezvaluit nemtii ale noului  concept, evitand informatii de ordin tehnic sau privind interiorul masinii, ce se  preconizeaza a prezenta imbunatatiri vizibile.

Managerii brandului promit inovatii atat in ceea ce priveste conceptul Monza, cat si viitoarele modele, dupa care toti vom intoarce privirile. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto