07.11.2020 18:09

Opel Cascada

Cascada – versiunea decapotabila a lui Opel Astra

Dupa ce a aparut de vreo doua ori în obiectivele fotografilor spoini, versiunea decapotabila a lui Opel Astra se prezinta oficial Acum este oficial si se numeste Cascada. Inspirat de caderea de apa, numele vrea sa ne transmita ritm, eleganta dinamica si fluida, frumusete, prospetime si placerea pura de a conduce cu acoperisul coborât. Noul model Opel Cascada, puternic si sculptural, are un aspect elegant si stilat, datorita proportiilor armonios echilibrate si siluetei sale alungite.

Acoperisul textil de înalta calitate subliniaza eleganta si rafinamentul autovehiculului. Segmentul tinta îl reprezinta clientii cu gusturi rafinate si asteptari ridicate. Acestia sunt persoane care iubesc sa conduca în aer liber, cu acoperisul coborât.

Având o caroserie eleganta, cu o lungime de 4,70 m, noul model decapotabil cu patru locuri de la Opel este un concurent veritabil în segmentul autovehiculelor decapotabile de dimensiuni medii. În acest sens, Cascada este mai apropiat de decapotabilele Opel clasice si prestigioase din anii cincizeci si saizeci, precum „Kapitän” si „Rekord”, decât de decapotabilele compacte din ultimele doua decenii.

Maiestria executiei, specifica noului Opel Cascada, este accentuata de numeroasele dotari si tehnologii premium. Prin simpla atingere a unui buton, acoperisul din material textil de înalta calitate poate fi pliat rapid si lin, chiar si la viteze de deplasare de pâna la 50 km/h.

Citeste articolul integral pe Money.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto