08.14.2020 5:32

O bicicleta electrica?

In cele din urma, o dovada ca nu suntem singuri - unde altundeva ar putea fi proiectata aceasta bicicleta INgSOC hibrid decat de o specie extraterestra avansata? INgSOC combina forma aerodinamica de biciclete triatlon cu manevrarea flexibila si tehnologie hibrid pentru a crea o bicicleta fara lant, salbatica ca aspect, care se executa in trei moduri: cu baterii, asistata de baterie, si modul de incarcare a bateriei,unde userul porneste competentele de utilizare a bateriei prin pedalare.

rsz-ingsoc_01-537x390

Se presupune ca bicicleta a fost proiectata de Edward Kim si Benny Cemoli, dar nu suntem pe deplin convinsi. Cadru INgSOC este construit din fibra de carbon-armat polimer (de asemenea, acceptate pe scara larga pentru a fi de origine extraterestra). Bateria porneste motorul, precum si un far si stopuri spate, plus un dock de incarcare iPhone. Ce parere ai despre aceasta bicicleta?

rsz-ingsoc_05 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto