05.31.2020 9:32

Nu mai sunt vouchere!

Mircia Giurgiu despre programul “Rabla” la Cluj: “Ne duce cu gândul la o posibila specula”

Voucherele pentru programul Rabla s-au epuizat la Cluj în numai o zi, din cauza numarului mic care a fost alocat. Acest lucru “ne duce cu gândul la o posibila specula”, sustine deputatul independent Mircia Giurgiu, care a trimis o adresa ministrului Mediului, Rovana Plumb.

Giurgiu îi solicita acesteia sa analizeze modul în care se deruleaza cea de-a doua etapa a Programului „Rabla”, care a demarat în data de 8 august 2012.

“Cu toate ca a fost alocata suma de 57.000.000 Euro pentru casarea a 15.000 de autoturisme vechi de peste 10 ani, ceea ce înseamna ca exista 15.000 de vouchere care ar fi trebuit sa fie împartite în mod echitabil la cele 180 de centre de colectare de la nivel national, acest lucru nu s-a întâmplat. Fiecare centru ar fi trebuit sa primeasca, în medie, aproximativ 85 tichete. În ceea ce priveste judetul Cluj cele 11 centre de colectare existente au primit doar câte 20-25 de vouchere, asta în ciuda faptului ca în prima etapa au functionat 17 centre de colectare autorizate la nivel judetean”, a precizat deputatul clujean în scrisoarea adresata Ministerului Mediului.

Cititi articolul integral pe Citynews.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto