05.24.2020 23:30

Nr.1 in Europa: Ford Fiesta

Ford Fiesta Nr.1 în Europa în prima jumatate a anului 2015

Ford Fiesta a fost masina de mici dimensiuni cu cele mai mari vânzari în Europa în prima jumatate a anului 2015.

Clientii au cumparat 173.999* de unitati Fiesta în Europa între ianuarie si iunie 2015 – o crestere de 3,60% comparativ cu aceeasi perioada din 2014.

Vânzarile Fiesta de 33.646 unitati în iunie 2015 au fost cu 22,30% mai mari decât în iunie 2014 si au urmat introducerii în luna mai a acestui an, de noi culori si îmbunatatiri aduse consumului de combustibil si echipamentelor.

Europenilor le plac foarte mult masinile mici si au standarde ridicate si suntem mândri ca Fiesta ramâne în top” a declarat Roelant de Waard, Vicepresedinte, Marketing, Vânzari & Service, Ford Europa. “Acum clientii pot alege din cea mai mare varietate de modele Fiesta, inclusiv modelul îmbunatatit Fiesta ECOnetic si noi culori precum Silver Silk.”

Ford Fiesta a fost pe locul doi în topul vânzarilor generale de masini în Europa între ianuarie si iunie în acest an si a fost masina de mici dimensiuni cel mai bine vânduta în Europa pentru al III-lea an consecutiv în întregul an 2014.

Fiesta

* Rezultatele JATO Dynamics sunt bazate pe informatii furnizate de JATO Consult, serviciul de consultanta specializat al companiei.  Cifrele sunt colectate din 30 de tari europene. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.jato.com.

** Cifrele declarate privind consumul de combustibil/energie, emisiile de CO2 si autonomia electrica sunt masurate în conformitate cu cerintele si specificatiile tehnice ale Regulamentelor Europene (CE) 715/2007 si (CE) 692/2008 cu ultimele modificari. Cifrele privind consumul de combustibil si emisiile de CO2 sunt specificate pentru o varianta a vehiculului si nu pentru o singura masina. Procedura de testare standard aplicata permite comparatia între diverse tipuri de vehicule si diversi producatori. În plus fata de eficienta consumului de combustibil a unei masini, comportamentul soferului si alti factori non-tehnici joaca un rol în determinarea consumului de combustibil/energie, emisiilor CO2 si autonomiei unei masini. CO2 este principalul gaz de sera responsabil pentru încalzirea globala.

Despre Ford Motor Company

Ford Motor Company, lider mondial în industria auto cu sediul în Dearborn, Michigan, produce sau distribuie autoturisme pe sase continente. Cu aproximativ 194.000 de angajati si 66 de fabrici în toata lumea, printre marcile auto ale companiei se numara Ford si Lincoln. Compania furnizeaza servicii financiare prin Ford Motor Credit Company. Pentru informatii suplimentare despre Ford si produsele sale globale, vizitati www.corporate.ford.com.

Ford Europa fabrica, vinde si serviseaza vehicule sub marca Ford pe 50 de piete individuale si are aproximativ 53.000 de angajati la facilitatile detinute integral si aproximativ 67.000 de angajati daca sunt incluse asocierile în participatiune si entitatile neconsolidate. Pe lânga Ford Motor Credit Company, operatiunile Ford of Europe includ Divizia de Relatii cu Clientii Ford si 23 de unitati de productie (15 unitati detinute integral sau asocieri în participatiune consolidate si 8 asocieri în participatiune neconsolidate). Primele autoturisme Ford au fost livrate în Europa în 1903 – anul în care a fost fondata Ford Motor Company. Productia europeana a demarat în 1911.

RMB Inter Auto – Dealer autorizat Ford

Showroom Cluj-Napoca:

Calea Turzii, nr. 152, tel: 0264.438.267

Showroom Sannicoara:

Str. Clujului, nr. 15, tel: 0264.438.123

www.fordcluj.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto