12.01.2021 9:46

Automechanika 2016: noutatile Federal Mogul

Beru, Champion, Ferodo, Moog si Goetze îsi extind gamele de produse; Jurid anunta echipamente de frânare OE pentru întreaga gama Alfa Romeo Giulia. Federal Mogul prezinta o noua strategie online.

La editia din acest an a celui mai mare eveniment international în domeniul componentelor auto ce se desfasoara la Frankfurt în perioada 13 – 17 septembrie 2016,  Federal -Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML),  prezinta produse si solutii inovatoare din domeniul pieselor de schimb:

Noua gama de bujii de aprindere: BERU Ultra Plus Titan, create la standarde de calitate OE, optimizeaza eficienta si asigura durabilitate si performanta. Utilizând materiale si tehnologii de ultima generatie, aceasta serie de bujii este compatibila cu motoarele aspirate natural, incluzând motoarele turbo si cele de înalta performanta, si completeaza gama care, cu un numar de numai 18 produse, ofera o acoperire de peste 90% din parcul auto din Europa.

Doua noi game de produse în linia Champion, brandul oferind acum o solutie completa pentru produsele de aprindere. Noile bujii incandescente cu senzor de presiune integrat completeaza gama existenta de bujii Champion pentru motoare diesel, iar gama de unitati de control al incandescentei vine ca o extindere a gamei de piese de aprindere Champion.

Champion ofera acum o acoperire de aproape 95% a parcului auto prin gama sa de produse de aprindere, incluzând: bujii de aprindere, bujii incandescente, bobine de aprindere, seturi de cabluri de aprindere si, acum, si unitati de control.

Noua tehnologie de etansare de înalta performanta CoriusimTM. Prin intermediul noii tehnologii, Goetze îsi extinde gama revizuita de garnituri, furnizând o solutie ecologica si îmbunatatind în acelasi timp performanta motoarelor moderne.

Extinderea brandului Ferodo prin includerea unei game vaste de tamburi de frâna pentru autoturisme si vehicule comerciale usoare, îmbunatatind astfel gama variata de materiale de frictiune si accesorii pentru frânare a brandului Ferodo.

Noua gama de rulmenti de roata MOOG. Gama de piese de calitate OE  cuprinde deja 1.100 de modele, furnizând acoperire pentru 92% din parcul auto european si include noua garantie MOOG de 3 ani. Pâna în prezent au fost adaugate portofoliului 110 produse noi si este planificata introducerea a înca 22 de produse pâna la finalul anului 2016.

Obtinerea certificarii OE a produselor de frânare Jurid pentru noua gama Alfa Romeo Giulia. Jurid va furniza produse de frânare întregii game de modele, iar pentru exceptionala versiune Quadrifoglio, a dezvoltat un material de frictiune evoluat, caracterizat printr-o reducere a fenomenului de scadere a capacitatii de frânare în timp si o rezistenta sporita la uzura.

Extinderea platformei inovatoare pentru atelierele de service, F-M for Me, prin intermediul careia clientii pot elabora un plan adaptat afacerii lor, cu scopul de a spori întelegerea tehnica, cunoasterea produselor si a creste cifra de afaceri. F-M for Me cuprinde 5 platforme-cheie: My Team, My Business, My Stock, My Campus si My Bonus. Disponibil initial în Franta, programul va fi implementat în continuare pe pietele-cheie conform strategiei de extindere a companiei.

Lansarea a 5 noi website-uri pentru Ferodo, MOOG, Champion, Jurid si website-ul corporate pentru EMEA, www.fmmotorparts.eu.  Anuntate la târgul Automechanika din Frankfurt, noile website-uri au fost dezvoltate pentru a unifica  strategia de marca în cadrul diferitelor segmente de produse ale companiei si pentru a îmbunatati navigarea. Noile site-uri de asemenea ofera acces la o noua platforma de catalogare online, care faciliteaza identificarea corecta a produselor.

FM Automechanika 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto