- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Noul VW Golf 7 cu trei usi, primele imagini

Posted By Florin Morariu On 11 septembrie 2012 @ 9:26 In Articole | No Comments

Noua generatie Volkswagen Golf 7 cu trei usi poate fi vizionata prin intermediul configuratorului online lansat de constructorul auto. Diferente evidente intre cele doua variante de caroserie nu exista.

La scurt timp de la lansarea oficiala, Volkswagen a dezvoltat un configurator online pentru Golf 7, unde potentialii clienti isi pot configura atat varianta cu cinci usi, cat si cea cu trei usi. In urma imaginilor generate putem remarca faptul ca nu exista deosebiri mari intre cele doua variante.

Configuratorul online este disponibil site-ul german al Volkswagen si le permite celor interesati sa aleaga diferite optiuni pentru a-si creea masina dorita.

Noua generatie Golf 7 este construita pe noua platforma modulara din aluminiu MQB, arhitectura mecanica regasita si pe varul Audi A3. Gratie utilizarii de materiale usoare, noua generatie Golf scade in greutate cu pana la 100 de kilograme, fapt ce se rasfrange asupra consumului si emisiilor de noxe.

Citeste articolul integral pe Auto.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/noul-vw-golf-7-cu-trei-usi-primele-imagini.html

URLs in this post:

[1] Citeste articolul integral pe Auto.ro: http://www.auto.ro/vw-golf/noul-vw-golf-7-cu-trei-usi--primele-imagini--53932.html/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=zilnic&utm_source=Newsletter__Lista_standard_Auto&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_73025

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.