05.25.2020 23:04

Noul model Renault Twingo

Renault Twingo este distractiv, versatil si are putine vicii. Copilul Renault a primit un makeover cosmetic în 2011.

 

renault-twingo-4_0

Stil este totul in prezent pentru segmentul masini de oras. Nu mai este suficient pentru masini ca Renault Twingo sa ofere doar un pachet dinamic solid -valoaros, cand chiar si rivalilor din Coreea, cum ar fi Kia Picanto, incep sa aiba recurs vizual mai mare pentru soferii interesati de design.

renault-twingo-2_1


Ultimul model Twingo este raspunsul Renault de la tendinta segmentului.
Dar, ca parte a revizuirilor la jumatatea vietii, Twingo Mk2 a primit un nou look pentru a reaprinde o parte din farmecul Mk1 si sa faca un rival mult mai convingator pentru masinile City Style, inclusiv Fiat 500, Mini si Citroen DS3, precum si autoturismele de oras mai functionale: Volkswagen Up si Fiat Panda.

Acest Twingo Mk2 este destul de diferit de cel original, mai ales pentru ca este disponibil cu volan pe dreapta.

renault-twingo-9_1


Bazat pe o versiune modificata a platformei Clio generatia anterioara si disponibil cu un motor turbo de 1.2 litri energic, este mult mai sofisticat punct de vedere tehnic decat predecesorul sau si este semnificativ mai scump.

renault-twingo-12_1

Deci, Twingo este o masina foarte simpatica, si daca iti place look-ul dragut si capacitatea de manipulare clasica, atunci probabil ca vei trece peste neajunsurile sale. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto