09.21.2020 8:46

Noul model Opel Insignia

Reprezentanta Opel din Romania va lansa oficial Insignia facelift pe data de 8 noiembrie.Modelul are o serie de caracteristici dedicate pietei autohtone precum navigatia cu indicatii in limba romana.

Opel-Insignia-287572-medium

Avand conceptul de conectivitate la baza, noau generatie Insignia vine cu un sistem de infotaiment ce integreaza smartphone-ul sau tableta,duplicand din continutul si utilitatea acestora pentru a asigura calatorii mai sigure si mai placute.

Opel-Insignia-287319-medium_9d953debc3

Sistemul are instalate toate harţile Europei. Informatii precum limitarile de viteza aplicate anumitor segmente de drum sunt inregistrare de sistemul Opel Eye, ce le integreaza in comunicare. Alaturi de alte date de trafic, acestea pot fi redate datorita camerelor ce identifica indicatoarele rutiere si ofera astfel soferului instrumentele necesare.

Insignia vine cu numeroase solutii ce apeleaza la tehnologie pentru a spori confortul: acces si pornire fara a scoate cheia din buzunar, programe de asistenta si optiunea de afisare pe display viteza, turatia si nivel combustibil – informatii suplimentare referitoare la navigatie.

In Romania, noul Insignia are un pret de baza de 17.085 euro (fara TVA), si, desi noua generatie este substantial evoluata din punct de vedere tehonogic, pretul modelul nou nu îl depaseste pe cel al versiunii anterioare.

opel-insignia-biturbo-test-109

Sursa: www.capital.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto