- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Noul Ford Ranger

Posted By Florin Morariu On 4 iulie 2012 @ 9:37 In Articole,Dealeri Auto | No Comments

Noul Ranger este primul pick-up din lume care a obtinut o evaluare a sigurantei de 5 stele Euro NCAP, dispunând de un pachet cuprinzator de dotari de siguranta, de la Programul Electronic de Stabilitate (ESP) pâna la functia de reamintire pentru centura de siguranta, airbaguri standard pentru sofer si pasager, airbaguri laterale si tip cortina si un airbag pentru genunchii soferului.

Noul Ford Ranger a fost testat fara pic de mila – în unele dintre cele mai ostile medii, la temperaturi extreme si pe cele mai dure tipuri de teren din lume. Asa ca este pregatit pentru orice provocare la care îl supuneti.

Este adevarat ca interiorul sau este confortabil si relaxant, dar noul Ford Ranger este un vehicul proiectat în principal pentru munca. Cu cele mai mari valori din clasa sa pentru sarcina utila si capacitate de remorcare, împreuna cu o varietate de caracteristici si accesorii pentru gestionarea tuturor tipurilor de încarcaturi, acesta reprezinta o alegere foarte practica. Iar noile costuri de întretinere, acum mai mici, îl fac sa fie o alegere buna si din punct de vedere financiar.

Noul Ranger este conceput pentru a putea face fata, practic, oricarei sarcini de transport sau remorcare pe care i-o dati. Faptul ca Ranger are garda la sol de 230 mm îl ajuta, de asemenea, sa depaseasca majoritatea conditiilor dificile.

Cele mai mari valori din clasa sa pentru sarcina utila si capacitate de remorcare

Noul Ranger se mândreste cu cele mai mari valori din clasa sa pentru sarcina utila si cu o impresionanta capacitate de remorcare, si anume 1.336 kg si, respectiv, 3.350 kg.

Costuri de întretinere si mai mici

Noul Ranger este echipat acum cu cele mai avansate motoare diesel Duratorq, si datorita designului si rezistentei îmbunatatite au ca rezultat costuri de întretinere mai mici. De exemplu:
• Perioada de revizii extinsa: de la 20.000 km sau 1 an la 30.000 km sau 2 ani;
• Perioada extinsa pentru protectia anticoroziva;
Noul Ranger are un nivel ridicat de protectie anticoroziv, astfel puteti beneficia de o garantie anticoroziune de 12 ani, cea mai lunga perioada de garantie oferita de Ford pâna acum.

Motoare diesel mai puternice si mai economice

Noul Ranger dispune de o gama noua si îmbunatatita de motoare, care dezvolta mai multa putere si au un consum de combustibil mai redus. Pe lânga nivelurile superioare ale economiei de combustibil beneficiati si de niveluri de emisii mai scazute: vehiculul are acum un nivel al emisiilor de CO2 de numai 192 g/Km.

În timp ce motorul TDCi (diesel) de 3,2 litri si 200 CP asigura un cuplu de pâna la 470 Nm, motoarele cu putere superioara utilizeaza un Turbocompresor cu geometrie variabila (VGT), care controleaza puterea si cuplul generate. Acesta îmbunatateste pornirea si va ofera cel mai ridicat cuplu din clasa sa la viteze reduse, chiar si daca nu atingeti pedala de acceleratie – minimizând consumul de combustibil si nivelul emisiilor.

Noile transmisii cu 6 trepte de viteza economisesc combustibil si reduc emisiile

Ranger este disponibil cu o cutie noua de viteze, cu sase trepte si schimbare manuala; aceasta ofera o trecere lina între viteze si reduce pierderile de putere, fiind proiectata special pentru noile motorizari diesel. Noua transmisie reduce emisiile si consumul de combustibil, oferind, în acelasi timp, o experienta mai relaxanta. Puteti alege, de asemenea, o cutie de viteze automata, ale carei reglaje de precizie ofera schimbarea rapida dar fina a vitezelor si un consum de combustibil ameliorat.

Acum, puteti testa Noul Ford Ranger si la showroom-urile RMB Inter Auto din Cluj-Napoca – Calea Turzii nr. 152 sau la Sânnicoara – str. Clujului nr. 15.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta si la numerele de telefon: 0264.438.123 / 0264.438.267 sau pe www.inter-auto.ro [1]


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/noul-ford-ranger.html

URLs in this post:

[1] www.inter-auto.ro: http://www.inter-auto.ro

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.