09.27.2020 16:35

Noul Ford Mustang

Simbol american Ford Mustang primeste un design proaspat, motoare noi, un consum redus de carburant si va fi prezentata la Salonul Auto din Detroid in ianuarie 2014 unde va fi atractia principala.

ford-mustang-007

Nu exista nici un comunicat oficial cu privire la pretul Mustangului inca, dar se asteapta ca modelul EcoBoost cu patru cilindri va porni de la aproximativ 30.000 de lire sterline, iar modelul V8 va costa cu 5.000 de lire sterline mai mult.

Designul este o evolutie rafinata a precedentului model, nu doar un facelift. Este o masina total noua si va fi vanduta pe toate pietele internationale unde este marca Ford.

Detaliile estetice au fost tratate cu mai multa grija decat pana acum,pentru ca Mustangul se va vinde si in Europa. Partea frontala s-a departat mult de modelul original din 1964, dar se integreaza mai bine in noua familie. Grila insa pastreaza acel aer de Aston Martin al noilor modele si farurile au o privire incruntata.

ford-mustang-001

ford-mustang-002

ford-mustang-003

Au fost pastrate lungimea de 4,81 metri si ampatamentul de 2,72 metri ale predecesorului, dar, pentru ca noul Mustang e mai scund cu 3,5 cm si datorita plasarii unor muchii strategic, noua generatie pare mai lunga. E, insa, mai lata cu aproape 4 cm, deoarece ecartamentul spate a fost marit.

ford-mustang-005

ford-mustang-006

Designerii afirma ca, in proiectarea habitaclului noului Mustang, s-au inspirat din cockpit-urile avioanelor. Epoca moderna este vizibila prin adoptarea unui imens display tactil pentru sistemul infotainment MyFord Touch, la care se mai adauga cele mai noi sisteme de asistenta electronica, de la pornirea de la buton MyKey si customizarea indicatoarelor MyColor pana la sistemul audio Shaker Pro sau pilotul automat adaptiv.

De asemenea, inginerii Ford afirma ca maşina e mult mai spatioasa, in special in ce priveste locurile din fata si portbagajul, dar si in cazul locurilor din spate, considerate chiar confortabile pentru un asemenea coupe.

ford-mustang-009

ford-mustang-015

Mai multe informatii pe aici. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto