05.31.2020 10:31

Noul concept BMW X4

Fiecare model nou BMW X este un deschizator de drumuri. Din 1999, cand  a avut loc premiera primului model BMW X, pana in ziua de azi, Seria X, continua sa stabileasca ritmul printre rivalii lui.

Popularitatea brandului este confirmata de cifrele de vanzari in mod constanta ridicata. Aceasta evolutie  a determinat o noua dimensiune, prin introducerea BMW X6 SAC- Sports Activity Coupe, in luna mai a anului 2008. Acest concept inca unic a reunit pentru prima data, designul robust al seriei X cu caracterul sportiv al unui Coupe.  Scurta istorie a gamei BMW X este deja una de succes. De la primul model, vanzarile au urmat o curba ascendenta, astfel ca: unul din patru noi masini BMW este acum un model BMW X.

Cu BMW X4 Concept, BMW Group ofera o previzualizare a viitorului familiei de modele BMW X. la o prima vedere putem observa succesul mixturii intre calitatile unui BMW X si genele unui BMW Coupe. Noul concept SAC de la BMW este gata pentru a continua povestea de succes a modelului BMW X6, intr-o noua clasa de vehicule.

Caracterul sportiv al Conceptului BMW X4 este articulat prin liniile dinamice si prin proportiile sale. Interactiunea izbitoare a suprafetelor creeaza un contrast vibrant de lumina si umbra, care emana un sentiment de agilitate si putere.

Silueta robusta, dimensiuni augmentate privind ampatamentul si capota, console scurte, ferestre extinse catre spate, sunt doar cateva din elementele care imbunatatesc noul concept BMW.  Jantele de 21 inch, din aliaj usor, bi-cromatice, rotunjesc aspectul masinii atunci cand este privita din lateral. Spitele lustruite ofera un deosebit farmec vizual. Din spate, cele mai surprinzatoare elemente sunt spoilerele.

Calitate la nivel inalt si conducere dinamica promit dezvoltatorii BMW, pe care le veti putea experimenta o data cu lansarea pe piata, programata pentru anul 2014. Al II-lea Coupe sportiv din gama de modele, va fi construit la uzina BMW din Spartanburg, in Statele Unite ale Americii.

Ramona Țuțuianu

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto