05.22.2019 11:17

Noul BMW X5

Proleasing Motors a lansat noul BMW X5, cel mai asteptat model SAV al anului

BMW Proleasing Motors a lansat oficial, în cadrul unui eveniment desfasurat pe durata a 3 zile, noul BMW X5, cel mai asteptat model SUV al anului 2013.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 1

In cadrul evenimentului, desfasurat la showroom-ul BMW Proleasing Motors din Blejoi, sos. Ploiesti-Buzau nr. 505, s-au strâns un numar de peste 100 de participanti, s-au efectuat un numar egal de drive teste si au fost parcursi peste 2.000 km la volanul noului BMW X5.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 2

Experienta BMW a fost completata prin prezentari de produs, atmosfera premium, cadouri-surpriza pentru participantii la drive test – care au primit fotografii personalizate la volanul modelului lor preferat – si o tombola ai carei câstigatori vor fi anuntati pe pagina Facebook a companiei.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 3

Proleasing Motors, dealerul local BMW, a pus la dispozitia vizitatorilor 4 modele BMW X5 pentru testare, în doua versiuni de motorizare.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 4

Premiera absoluta BMW X5 M50d a fost vedeta evenimentului, atragând un numar impresionant de fani dornici sa-i testeze capabilitatile.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 6

Traseul de drive test propus a oferit aceasta oportunitate, prin alternarea experientei de trafic cu zone în care putinii curajosi s-au putut convinge ca modelul sprinteaza cu adevarat de la 0 la 100 km în numai 5,3 secunde.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 11

Punctul culminant al evenimentului a fost reprezentat de vizita Campioanei României la Baschet: gigantii de la Asesoft au venit „cu mic, dar mai ales, cu mare”, sa testeze modelul nou lansat si sa faca cunostinta îndeaproape cu gama BMW.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 13

S-au efectuat testari, s-au semnat autografe si s-au realizat fotografii ce demonstreaza, daca mai este nevoie, ca „marele” BMW X5 este unul dintre putinele automobile croite pe masura Marilor Campioni ai României.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 14

Dupa încheierea evenimentului, Proleasing Motors Ploiesti, cea mai noua reprezentanta BMW si MINI din România, confirma disponibilitatea modelului în stoc pentru testare, cât si pentru achizitie.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 15

Deschis în martie 2013, în urma unei investitii de 2.500.000 Euro, noul dealer Proleasing integreaza, pe o suprafata de peste 2.000 mp, un showroom BMW, un showroom MINI – al III-lea din tara, un centru integrat service si piese de schimb si o oferta extinsa de automobile rulate certificate în programul BMW Premium Selection.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 10

Sediul dealership-ului Proleasing Motors este localizat la iesirea din Ploiesti spre Buzau, pe strada Soseaua Ploiesti-Buzau nr. 505, DN1B.

Lansare BMW X5 - Proleasing Motors - 7 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto