05.28.2020 1:53

Noul Audi A4 plug-in hibrid

Audi va oferi a cincea derivatie de A4 ,  in 2015, cu trei noi trenuri de rulare plug-in hibride. Miscarea este o incercare de a obtine un model de masina  high-tech si un consum mai redus de combustibil.

 

Audi a4 1_flat_final2


Benzina-electric si diesel-electric plug-in hibrid-ul va fi lansat in acelasi timp cu rivalul sau BMW seria 3, oferind ultima generatie de tractiune integrala, cutie de viteze automata cu opt trepte si o gama exclusiv electrica.

9080801.006.Mini9L2

Noul A4, cu nume de cod B9, este, de asemenea, setat pentru a deveni primul model otel monococa de Audi conventional si foloseste AML (arhitectura modulara longitudinala), platforma companiei de a beneficia in mod semnificativ de o serie de initiative de reducere a greutatii, inclusiv panouri de aluminiu. Surse raporteaza o reducere a 100 kg din greutatea proprie pentru nivelul de baza A4, scazand la 1330 kg.

2015-Audi-A4

Designul Audi a fost sub conducerea lui Wolfgang Egger. O parte din cunoscatori ai designului final spun ca va fi evolutiv, cu detalii puternic actualizate.

Dimensional, noul model este raportat sa ramana aproape de A4 existent. Capacitatea portbagajului va creste usor la aproximativ 490 de litri, desi hibrizi plug-in pot avea un portbagaj ceva mai mic datorita montarii de componente hibride.

2012_audi_a5_01_coupe_europe_02-4e1cf6c767b33

 Motorul pentru noul A4 va cuprinde o gama larga de unitati pe benzina si diesel cu patru cilindri si cu sase cilindri. Dezactivarea cilindrilor este pe o gama larga de motoare. Audi are trei trenuri de rulare plug-in hibride in curs de dezvoltare, toate bazate in jurul unui aranjament comun de actionare electrica care utilizeaza un motor electric de 110CP. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto