12.07.2019 21:28

Noua Dacia Logan va fi disponibila de la 7.700 Euro

Noua generatie Logan a fost lansata în premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris din acest an. Carlos Tavares, Chief Operating Officer al Renault group, a declarat ca pretul de intrare în gama va fi de 7.700 Euro

Directorul comercial al Dacia, Thomas Dubruel, confirmase la Bucuresti în cadrul unei conferinte de presa lansarea noului model Dacia Logan la Salonul Auto de la Paris si recunoscuse la acel moment autenticitatea fotografiilor publicate în presa franceza.

Lansarea noilor generatii Logan si Sandero nu a adus astfel surprize. Singurul lucrul pe care se mai putea specula era pretul. Fata de generatia anterioara noul Logan va fi mai scump: pretul pentru versiunea de baza este de 7.700 Euro.

Noua Dacia Sandero va fi vânduta cu un pret de baza care începe de la 7.900 Euro si Dacia Sandero Stepway va fi comercializata cu în varianta standard cu 10.590 Euro.

Modelul Dacia Logan va putea fi comandat în România de la finalul anului 2012

Citeste mai mult pe Money.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto