08.07.2020 15:57

Nissan Micra – evaluare

Nissan Micra este produsa din 1982, si este unul din brandurile cele mai cunoscute din Marea Britanie . Ne-am gandit mereu la ea ca la masina fina,draguta, micuta. Acum nu mai este toate aceste lucruri.

 

nissan-micra-2013-004


Al patrulea-model Micra este acum o masina la nivel mondial, vanduta in mai mult de 55 de tari si fabricata in patru: Thailanda, Mexic, China si Marea Britanie.

nissan-micra-2013-003

Introducerea pe piata a unei masini la nivel mondial este destul de simpla, daca va aflati la extreme de lux, de performanta sau de utilitate, un Mercedes-Benz SLS este la fel de dorit si o Toyota Hilux la fel de utila în Europa Centrala, Statele Unite ale Americii sau in Orientul indepartat.

nissan-micra-2013-005

Masinile de familie conventionale, in mod traditional, au o putere mai mica de convingere. Platforma Nissan a permis inginerilor sai sa adapteze Micra pentru a se potrivi în regiunile  unde se va vinde.

Cu toate acestea, doar trei ani de la lansarea a patra : Micra K13, masina a fost puternic modificata ca raspuns la vanzarile slabe.
Micra sa mutat la preturi de lux si este disponibil doar in doua variante ale unui motor de 1.2 litri pe benzina cu trei cilindri (unul supraalimentat si o aspiratie naturala) si trei nivele de echipare: Visia, Acenta si Tekna. Cumparatorii au posibilitatea de a alege o cutie de viteze manuala cu cinci trepte sau o cutie de viteze automata CVT .

nissan-micra-2013-013

Motorul standard emitand doar 99g/km de CO2 si supraalimentat DIG-S produce 115g/km, inginerii Nissan nu cred ca un motor diesel ar fi util - si probabil au dreptate.

2013-Nissan-Micra-facelift-Blue-color 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto