07.14.2020 6:23

Nissan GT-R cu peste 1.000 CP

Switzer Performance a creat un pachet de tuning pentru Nissan GT-R care îi ridică puterea motorului până la peste 1.000 CP, relatează promotor.ro

Discret din punct de vedere estetic, dar brutal din punct de vedere tehnic, kitul creşte puterea motorului V6 de 3,8 litri peste valoarea de 1.000 CP. Americanii au reconstruit cutia de viteze pentru a o face să reziste la puterea imensă care stă sub capotă, iar suspensia a fost coborâtă.

Rezultatele acestor modificări sunt o acceleraţie de la zero până la 100 km/h „în zona de două secunde” şi o viteză maximă de peste 322 km/h atinsă în mai puţin de 1,6 kilometri.

Nissan GT-R Ultima Street Edition poate fi cumpărat de la câţiva dealeri din Statele Unite ale Americii şi costă cu 88.990 de dolari americani mai mult decât un GT-R standard, ceea ce înseamnă un preţ total de aproximativ 187.000 de dolari.

La capitolul estetică, singura noutate este un set de jante mai uşoare faţă de cele standard. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto