07.09.2020 11:29

Nissan Concept 2020

Nissan Concept 2020 – o privire spre viitor

Acest concept virtual de supercar, destinat jocului video PS3 Gran Turismo 6, prefigureaza viitoarele vehicule sportive ale marcii nipone. Realizat in cadrul proiectului Vision Gran Turismo, prototipul nu este doar un simplu studiu de stil, ci prezinta viziunea constructorului in privinta viitoarelor modele de inalta performanta. Ramane de vazut daca unele elemente de design prezente pe acest concept se vor regasi si la viitorul Nissan GT-R, asteptat pentru 2016.

Desenat de o echipa tanara din cadrul sudioului de design Nissan din Londra, cu sprijinul celor din centrul tehnic japonez de la Atsugi, Nissan Concept 2020 este un coupe cu 2+2 locuri. Cu forme angulare si prize de aer de mari dimensiuni, caroseria are un look agresiv si futurist.

Grupurile optice amintesc de GT-R, dar alura joasa, inclinarea parbrizului si pavilionul plonjat spre spate apropie acest concept de un GT autentic si lasa in urma mostenirea Skyline, sedanul din care a fost inspirat GT-R.

Nissan-GTR

cititi articolul complet pe 24auto.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto