05.25.2020 5:41

Mini Paceman in editie Roberto Cavalli

Constructorul britanic a colaborat cu designerul italian Roberto Cavalli la crearea unui Mini Paceman unic ce a fost ulterior donat în cadrul evenimentului caritabil Life Ball AIDS.

Pentru că este un exemplar unic, Paceman-ul a fost acoperit cu un strat de vopsea cu efect de strălucire într-o nuanţă care oscilează între maro şi negru, în funcţie de lumină. Pe plafon se remarcă sigla designerului, iar semnătura designerului şi-a făcut loc pe uşi. În constrast cu caroseria, jantele, plafonul, oglinzile exterioare şi inserţiile din jurul farurilor şi grilei frontale au fost vopsite într-o nuanţă aurie.

La interior, predomină tapiţeria din piele de culoare neagră şi inserţiile decorative aurii pe bord şi pe interiorul portierelor. Iar ca extravaganţa să fie completă, volanul şi unele zone din bord au fost acoperite în tradiţionalele animal print-uri folosite de designer pentru colecţiile sale.

  

Sursa: promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto