09.29.2020 6:51

Masini superbe la concursul de eleganta de la Sinaia

Concursul de eleganta de la Sinaia a strans laolalta sute de pasionati de masini superbe, de colectie, si ne-a demonstrat ca si in Romania de astazi mai poate exista bun-gust, precum si oameni care sa-l aprecieze.

concorso-sinaia-2014-01

Nu a fost tocmai o zi calduroasa la Sinaia, dar zecile de batranele extrem de valoroase au incalzit aerul dimprejurul palatului Peles, semn ca un concurs de eleganta e capabil, prin pura frumusete afisata, sa schimbe si starea vremii.

Zecile de turisti romani erau amestecate cu vreo doua sute de turisti straini – italieni, japonezi, evrei, americani si asa mai departe – asa ca atmosfera generala a fost una tipica mai degraba unei Romanii interbelice cosmopolite decat unei tari aflate intr-o continua tranzitie.

Poate ca tocmai asta e si ideea: sa uitam, macar pentru un moment, ca suntem mai saraci decat am vrea, si sa ne relaxam admirand frumusetea pura a unor masinarii care reprezinta mult mai mult decat tabla si cauciucul din care sunt facute. Pentru ca in fata palatului Pelea au defilat, inainte de toate, povesti pe roti.

concorso-sinaia-00

concorso-sinaia-2014-13

concorso-sinaia-2014-16

concorso-sinaia-2014-21

concorso-sinaia-2014-24

concorso-sinaia-2014-25

concorso-sinaia-2014-27

concorso-sinaia-2014-31

concorso-sinaia-2014-32

Citeste mai mult.

  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto